Lengan Torsi Otomotif Sumitomo
  • Lengan Torsi Otomotif SumitomoLengan Torsi Otomotif Sumitomo

Lengan Torsi Otomotif Sumitomo

Otomatis Torsi Lengan kanggo Sumitomo USA. Produk lengen torsi otomotif sumitomo sing digawe khusus, Auwell duwe pengalaman akeh nalika nggunakake proses sing dioptimalake kanggo ngasilake produk bermutu kanthi rega kompetitif.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Automotive Torque Arm for Sumitomo USA, 304 stainless steel materail, investment casting following by CNC machining. Clients that are intrested in similar products, please feel free to contact us.


Auwell has rich experience in lengen torsi otomotif sumitomo products development and production, especially to the European and North American markets, with solid understanding of the material, technical and quality standards worldwide.

Generally, we provide a quotation for lengen torsi otomotif sumitomo in 3 working days. Combining the latest manufacturing technologies and facilities, Auwell is able to provide fast 3D printing lengen torsi otomotif sumitomoprototipe mung seminggu kanggo proyek sederhana.

Auwell provides comprehensive services for lengen torsi otomotif sumitomo products development starting from designing, through prototyping, tooling/fixture development, sampling, mass production, and to logistic and post-sale support.

Kanggo kabehlengen torsi otomotif sumitomo products, Auwell utilizes optimized manufacturing process to ensure the product quality at reasonable and competitive prices. Auwell offers customized branding, color scheme and package solution upon requests

Kebijakan kualitas sing paling ketat diwiwiti saka kontrol materi, lan diterusake nganti inspeksi pra-pangiriman pungkasan kanggolengen torsi otomotif sumitomopabrik produk. Sertifikat materi kalebu sertifikat pabrik, komponen kimia pihak katelu, lan laporan properti mekanik, uga laporan RoHS lan REACH sing dijaluk. Laporan liyane kalebu inspeksi dimensi, kekandelan perawatan lumahing, lan laporan tes kabut uyah, lsp. Kita nyusun proses, nggawe Grafik Aliran lan Rencana Kontrol sadurunge produksi, priksa manawa kabeh proses QC sesuai karo persyaratan ISO9001-2015 lan spesifikasi gambar.

For mass production, we offer flexible payment terms for the lengen torsi otomotif sumitomopesenan, syarat kredit cukup bakal diwenehake, klien mung mbayar yen seneng karolengen torsi otomotif sumitomopadha nampa. Kanggo proyek jangka panjang, kita nawakake layanan inventaris telpon kanggo syarat pangiriman cepet.



Hot Tags: Sumitomo Otomotif Torsi Lengan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing China, China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
info@auwell.com.cn