Clamping Ring Parts


Description

Clamping rings from Auwell’s product line is the mechanism that join/duct 2 pipes together linearly by clamping the pre flared pipe edges.

Dering clamping digawe kanthi batang baja datar menyang bentuk lan pola sing dipengini. Iki kalebu 2 dering setengah, sisih nutup disambungake karo baut utawa engsel, sisih bukaan uga duwe 2masang - mekanisme sekrup utawa mekanisme rilis cepet (konektor cepet). Kanggo cara nglumpukake loro, dering bisa dikencengi lan disesuaikan karo kenceng sing dikarepake.


In general, the diameter of clamping rings range from 80mm to 630mm, the profile of the rings can be U shaped, V shaped, or custom made upon clients’ request. The thickness of the rings range from 1mm to 3mm. If the pipeline is for liquid transportation, rim seals will be used, the seal material can be NBR or silicone, with a maximum pressure of up to 4.5bar.


Before Clamping
Sawise clamping

Bagéyan dering clamping sing setengah dipasang nganggo sadel (bagian stamping), engsel, lan konektor cepet kanthi las bokong banjur diikuti las tangan kanggo penguatan. Sadurunge ngrakit 2 halves, kanggo bagean baja karbon utawa stainless steel, plating seng lan blasting shot bisa ditrapake saben dijaluk.


Auwell duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing pabrik lan nyuplai komponen kanggo produk ring clamping kalebu konektor, engsel, saddle (bagian stamping), lan bagean puter, ing wektu iki, 100% produk sing diekspor menyang Jerman kanggo klien sing misuwur. Kanthi nggunakake teknologi lan pamrograman sing dioptimalake, produk kita wis kabukten kualitas kanthi rega sing terjangkau. Auwell bangga karo produktivitas sing dhuwur kanggo ngasilake produk kasebut kanthi efektif.


Bagian Spannring sing ditampilake digawe khusus kanggo klien sing misuwur. We seneng nawakake rega kompetitif kanggo kabeh pitakon saka calon klien.


Spesifikasi Teknis

-Material: ST12, ST37, Q235B, Stainless steel 304, 316L or upon request

-Kekandelan pelana: 2,5mm

-Turning parts: Diameter: Φ12mm with M6 thread orΦ14mm with M6 thread or upon request

-Nguripake bagean sing digawe kanthi bubut CNC sing digawe khusus, produksi otomatis lengkap,saddle is made by progressive die for quality 

konsistensi lan produktivitas sing luwih dhuwur.

 
Advantages

-Pengalaman Sugih

Luwih saka 15 taun pengalaman clamping dering komponen pangembangan lan produksi, utamane kanggo pasar Eropa. Kanthi pangerten sing kuat babagan materi, standar teknis lan kualitas ing saindenging jagad.

-Fast Turnaround

Umume, kita nyedhiyakake kutipan sajrone 3 dina kerja. Nggabungke teknologi lan fasilitas manufaktur paling anyar, Auwell bisa nyedhiyakake prototipe cepet mung sajrone 3 minggu kanggo proyek sederhana kalebu konektor cepet.

-Comprehensive Solution Provider

Auwell nyedhiyakake layanan lengkap kanggo proyek komponen clamping ring wiwit ngrancang, liwat prototipe, pangembangan alat / perlengkapan, sampling, produksi massal, lan dhukungan logistik lan pasca jual.

-Kebijakan QC Kaku

Kawicaksanan kualitas sing paling ketat diwiwiti saka kontrol materi, lan banjur ditindakake nganti inspeksi pra-pengiriman pungkasan. Sertifikat materi kalebu sertifikat pabrik, komponen kimia pihak katelu, lan laporan properti mekanik, uga laporan RoHS lan REACH sing dijaluk. Laporan liyane kalebu laporan dimensi, kekandelan perawatan permukaan, lan laporan tes kabut uyah, lsp. Kita nyusun proses, nggawe Grafik Aliran lan Rencana Kontrol sadurunge produksi, priksa manawa kabeh proses QC sesuai karo persyaratan ISO9001-2015 lan spesifikasi gambar.

-Jangka Bayaran sing Fleksibel

Tooling payments need to be pre-paid. For mass production, we offer flexible payment terms, reasonable credit terms will be given, the client only pays when they are happy with the product they received. For long-term projects, we offer call-off inventory services for fast delivery requirements.


Applications

Clamping rings have widely been used in almost all industrial sectors including: 

-Otomotif

-Agriculture Machinery

-Food machinery

-Pharmaceutical industry

-Industri minyak

-Construction

-Transportasi


Katalog komponen ring clamping ing ngisor iki yaiku sing diprodhuksi lan diwenehake Auwell kanggo klien sing misuwur. Klik gambar sing cocog kanggo rincian. Elingi, umume produk mung kanggo demonstrasi.


Konektor Cepet kanggo Dering Clamping
Saddle for Clamping Rings
Turning Parts for Clamping Rings





View as  
 
Minangka produsen {kata kunci} lan pemasok {kata kunci) profesional China, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek kanthi lengkap kanggo para pelanggan. Pabrik kita uga nyedhiyakake layanan kanggo ngembangake produk ODM / paten, saka konsep nganti desain, prototipe, perkakas lan produksi massal. Sugeng rawuh kanggo tuku {kata kunci} khusus sing digawe ing China saka Auwell. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap, hubungi kami.
[email protected]