Plate Slot
  • Plate SlotPlate Slot

Plate Slot

Produk plate slot sing digawe khusus, Auwell duwe pengalaman akeh nalika nggunakake proses sing dioptimalake kanggo ngasilake produk berkualitas kanthi rega kompetitif.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

OEM part made for client, KTL surface treated.


Auwell duwe pengalaman sugih ingpiring slotpangembangan lan produksi produk, utamane kanggo pasar Eropa lan Amerika Utara, kanthi pemahaman sing kuat babagan standar materi, teknis lan kualitas ing saindenging jagad.

Generally, we provide a quotation for piring sloting 3 dina kerja. Nggabungke teknologi lan fasilitas manufaktur paling anyar, Auwell bisa nyedhiyakake cetakan 3D kanthi cepetpiring slotprototipe mung seminggu kanggo proyek sederhana.

Auwell provides comprehensive services for piring slot products development starting from designing, through prototyping, tooling/fixture development, sampling, mass production, and to logistic and post-sale support.

Kanggo kabehpiring slot products, Auwell utilizes optimized manufacturing process to ensure the product quality at reasonable and competitive prices. Auwell offers customized branding, color scheme and package solution upon requests

Kebijakan kualitas sing paling ketat diwiwiti saka kontrol materi, lan diterusake nganti inspeksi pra-pangiriman pungkasan kanggopiring slot products manufacture. Material certificates include the mill certificate, 3rd party chemical components, and mechanical property reports, as well as RoHS and REACH reports upon request. Other reports include dimensional inspection, surface treatment thickness, and salt fog test reports, etc. We structure our processes, creating Flow Charts and Control Plans before production, making sure all QC processes are in accordance with ISO9001-2015 requirements and drawing specifications.

Kanggo produksi massal, kita nawakake syarat pambayaran sing fleksibel kanggopiring slot orders, reasonable credit terms will be given, client only pays when they are happy with the piring slot they received. For long-term projects, we offer call-off inventory services for fast delivery requirements.


Hot Tags: Slot Plate, Manufacturers, Suppliers, Factory, Customized, Made in China, China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
info@auwell.com.cn